Tech-Test News uge 3

I denne udgave af Tech-Test News skal vi både snakke om grønne teknologier, selvkørende biler, intelligente veje, masser af nye produkter, gamle trusler der kommer tilbage og ikke mindst se på et par spændende test

Det er ikke småting der er sket siden sidste udsendelse af Tech-Test News. Det skyldes ikke mindst at CES har været afholdt, online, og derved har der masser af produktlanceringer.

Tech-Test News uge 3

Men fordi det har været svært at udforske CES som ved fysiske messer, har jeg valgt ikke at gøre mere ved den store messe. Du skal dog ikke snydes for de mest spændende produktlanceringer, så du vil finde en del dem her i denne udsendelse.

Herunder er de links jeg lover i videoen:

Videotest af Osmo Pizza Co

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (3756 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?