Kreativt printunivers til børn i alle aldre fra HP

Nyt digitalt printunivers fra HP er nu tilgængeligt for alle med en printer derhjemme og skal sprede glæde i en periode præget af restriktioner og mørke. Det gælder i særlig grad socialt udsatte børn og unge, som i forvejen har det hårdt, og derfor har HP indgået nyt samarbejde med Julemærkefonden om at støtte med printere, materialer og udstyr til Julemærkehjemmenes kreative værksteder

HP har for nylig lanceret et digitalt univers under navnet ’Print, Leg og Lær’, som alle med en printer nu kan få glæde af. Universet indeholder et hav af printvenlige eventyr i form af skabeloner, farvelægningsark og motiver til børn i alle aldre, lige fra fingerdukker til labyrinter og mere komplicerede motiver af mystiske drager og vilde dyr. For de ældre børn er der også mulighed for at give sig i kast med byggeprojekter som vindmøller og skibe.

Hos HP er vi rigtig glade for, at vi med vores nye printunivers kan være med til at vise, hvordan print kan skabe underholdning, kreativitet og hygge i de danske hjem. Især i en usikker og svær tid som vi befinder os i nu med mange restriktioner og nedlukning. Vi håber, at børn og forældre kan få mange timers sjov og underholdning ud af vores nye digitale printunivers, som er gratis og tilgængeligt for alle.

Peter Møller Kristensen, administrerende direktør hos HP Danmark

HP støtter børnene på Julemærkehjemmene 

Mange har det svært i denne tid, der er præget af nedlukning, korte dage og koldt vejr. Det gælder i særlig grad socialt udsatte børn og unge, der i forvejen ofte slås med problemer som mobning, ensomhed og mistrivsel, der er med til at gøre hverdagen ekstra udfordrende. Derfor har HP indgået et nyt samarbejde med Julemærkefonden om at støtte med materialer og udstyr til Julemærkehjemmenes kreative værksteder. Med donationen får børnene adgang til et printunivers med mange timers hygge, leg og læring.

Vi er rigtig glade for det bidrag, vi har modtaget fra HP, og at de har taget initiativ til at gøre noget godt for børnene. Denne slags initiativer er med til at udvikle vores hjælpearbejde. Donationen af printerudstyr, papir og blæk passer perfekt til vores kreative værksteder. Her arbejder vi pædagogisk med at styrke børnenes fantasi og leg, som er en vigtig del af deres udvikling og trivsel under deres ophold.

Søren Ravn Jensen, direktør for Julemærkefonden

Donationen, som er klar til brug, når børnene forhåbentlig er tilbage på Julemærkehjemmene i februar, består bl.a. af printere, papir, hobby- og kreaartikler samt et års gratis blæk gennem et såkaldt Instant Ink abonnement. HP’s Print, Leg og Lær hjemmeside og de mange printskabeloner, motiver m.v. er gratis og kan benyttes af alle med en printer.

Der tilføjes løbende nyt indhold i forbindelse med højtider som fx påske, hvor det vil være muligt at udskrive gækkebreve og til-og-fra-kort m.v.

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (3074 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hvis du ikke allerede får vores nyhedsbrev, har du her muligheden for at tilmelde dig.

Vi udsender 1 gang om ugen, så vi kommer ikke til at spamme din mailboks.

Vi holder dine data private, og deler dem ikke med tredjepart