TT0019: Vigtigheden af at være visionær

Fremtiden bliver helt fantastisk. Det mener fremtidsforskeren Anne Skare Nielsen, og hun fortæller i et interview om vigtigheden af at være visionær, så vi kan sikre denne fantastiske fremtid

Vi tror alle at vi ved, hvordan fremtiden bliver, og vi tror at vi har styr på hvorfor vi gør som vi gør.

Men i virkeligheden ved vi ikke ret meget, men vi gætter. Anne Skare Nielsen gætter ikke, eller rettere, som fremtidsforsker kommer hun med langt mere kvalificerede gæt på, hvordan fremtiden former sig, og nogle af de gæt deler hun med mig i dette interview.

Her snakker vi også om vigtigheden af at være visionær, både for os som privatpersoner og ikke mindst som virksomheder. Vi snakker om at det er vigtigt at finde sin egen identitet, så vi kan gøre det bedste med det vi har til rådighed.

Anne Skare Nielsen er et utrolig positivt menneske, og hendes tro på at fremtiden bliver fantastisk er urokkelig. Vi skal arbejde for den, ja, men hun er sikker på at det skal vi nok klare.

Lyt med til min snak med Anne Skare Nielsen og bliv, som jeg, overbevist om at fremtiden er lys og positiv.

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (3168 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?