TT0026: Teknologi og klima – podcast med Universal Futurist

Henrik Hovgaard og Anne Skare Nielsen fra Univesal Futurist og jeg snakker denne gang om teknologi og klima, og om, hvorvidt teknologien kan redde planeten, eller om den rent faktisk er det store problem

Velkommen til den anden udgave af Tech-Talk sammen med Univesal Futurist. Denne gang snakker vi om klima og teknologi. Vi prøver at finde ud af, om teknologien kun er en synder i denne henseende, eller om den rent faktisk også kan bidrage med noget godt.

En af de pointer der kommer frem er, at vi har langt flere muligheder for at udøve vores magt som forbruger i dag, men at vi ikke altid gør det – fordi det er svært.

Lyt med, og kom meget gerne med dine holdninger til emnet her i kommentarsporet.

Og om et par dage så kan du møde os på Clubhouse, hvor vi vil snakke om netop dette emne.

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (3611 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?