Velkendt gamermus genopstår. Logitech har sendt MX518 på gaden igen – dog med ny teknologi under kappen

Logitech her lige sendt deres velkendte og populære mus, Logitech G MX518 på gaden igen. Formen og udseende er det samme som vi kender, men materialet er opdateret og det samme gælder teknologien i musen. Der er blandt andet kommet en 32bit ARM-processor og en HERO 16K sensor ned i musen

Logitech G MX518. Foto: Logitech

En af musens opdateringer er tilføjelsen af HERO 16K sensoren – Logitechs mest advancerede Next Generation gaming-mus sensor med høj præcision og en helt ny indre konstruktion. Med en billedvisnings-hastighed på op til 17.000 frames pr sekund kan HERO fungere op til 400+ IPS sammen med et interval på 100 – 16.000 DPI uden smoothing, filtering eller acceleration. HERO gør at musen er på konkurrenceniveau mht. præcision og svartider.

En anden opdatering i denne veteran er tilføjelsen af en 32-bit ARM processor. Som en væsentlig opgradering i forhold til originalen kan ARM processoren i MX518 levere en hurtig 1 ms report rate samt flere andre avancerede funktioner. Den kan tilsluttes og benyttes direkte fra æsken, eller den kan konfigureres via det valgfrie Logitech Gaming Software (LGS) eller Logitech G HUB.

Otte programmerbare knapper er tilgængelige, hvis du foretrækker at lagre dine egne skræddersyede indstillinger. Med indbygget hukommelse kan du også gemme dine egne indstillinger direkte i musen til benyttelse i konkurrencesystemer uden at skulle installere særligt software eller rekonfigurere dine præferencer.

Pris og tilgængelighed

Logitech G MX518 gaming-mus forventes at være tilgængelig i Danmark i februar 2019 til vejledende udsalgspris 449 kroner.

About Lars Bennetzen 3882 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?