Velkendt gamermus genopstår. Logitech har sendt MX518 på gaden igen – dog med ny teknologi under kappen

Logitech her lige sendt deres velkendte og populære mus, Logitech G MX518 på gaden igen. Formen og udseende er det samme som vi kender, men materialet er opdateret og det samme gælder teknologien i musen. Der er blandt andet kommet en 32bit ARM-processor og en HERO 16K sensor ned i musen

Logitech G MX518. Foto: Logitech

En af musens opdateringer er tilføjelsen af HERO 16K sensoren – Logitechs mest advancerede Next Generation gaming-mus sensor med høj præcision og en helt ny indre konstruktion. Med en billedvisnings-hastighed på op til 17.000 frames pr sekund kan HERO fungere op til 400+ IPS sammen med et interval på 100 – 16.000 DPI uden smoothing, filtering eller acceleration. HERO gør at musen er på konkurrenceniveau mht. præcision og svartider.

En anden opdatering i denne veteran er tilføjelsen af en 32-bit ARM processor. Som en væsentlig opgradering i forhold til originalen kan ARM processoren i MX518 levere en hurtig 1 ms report rate samt flere andre avancerede funktioner. Den kan tilsluttes og benyttes direkte fra æsken, eller den kan konfigureres via det valgfrie Logitech Gaming Software (LGS) eller Logitech G HUB.

Otte programmerbare knapper er tilgængelige, hvis du foretrækker at lagre dine egne skræddersyede indstillinger. Med indbygget hukommelse kan du også gemme dine egne indstillinger direkte i musen til benyttelse i konkurrencesystemer uden at skulle installere særligt software eller rekonfigurere dine præferencer.

Pris og tilgængelighed

Logitech G MX518 gaming-mus forventes at være tilgængelig i Danmark i februar 2019 til vejledende udsalgspris 449 kroner.

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (2583 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hvis du ikke allerede får vores nyhedsbrev, har du her muligheden for at tilmelde dig.

Vi udsender 1 gang om ugen, så vi kommer ikke til at spamme din mailboks.

Vi holder dine data private, og deler dem ikke med tredjepart