Videostreaming app til elbilen Polestar 2

Når der nu alligevel er en stor skærm i elbilen, så kan man jo lige så godt bruge den til at streame video på, ikke? Dog ikke mens du kører naturligvis

Polestar har udviklet sin egen videostreaming-app til Polestar 2. Beta-appen, som nu er tilgængelig på alle europæiske markeder, overfører webbaseret streaming-indhold fra forskellige udbydere direkte til bilens 11-tommer centerdisplay – hvilket er ideelt til underholdning, mens du holder parkeret eller oplader bilen.

Vi har lanceret den nye Polestar videoapp i betaform, så vores kunder allerede nu kan begynde at nyde fordelene ved videostreaming i bilen.

Vi vil modtage feedback, både god og dårlig, som vil være baseret på tusindvis af brugere, der vil hjælpe os med at udvikle og forfine appen yderligere. Vi vil løbende fortsætte med at tilføje kanaler til appen, da den er i stand til at integrere alle webbaserede streaminger, hvorfor vi ser, at appen har et enormt vækstpotentiale.

Thomas Ingenlath, CEO hos Polestar.

Appens indhold indkluderer nyhedstjenester og nationale tv-udsendelser, samt en videoafspilningsliste kurateret af Polestar. Appen indeholder feeds fra SVT i Sverige, TV2 i Norge samt GOPlay og RTBF i Belgien. Alle europæiske markeder modtager også feeds fra BBC Ideas, Al Jazeera English og Tysklands tagesschau. Yderligere feeds, der er specifikke for andre markeder, vil blive tilføjet løbende.

En af fordelene ved Android Automotive OS i Polestar 2 er, hvor let det er at innovere. Med strømlinede udviklings- og testmuligheder, gennem en online emulator, der er tilgængelig i Polestars udviklerportal og åben for enhver app-udvikler, kan Polestar lancere nye apps effektivt. Ligesom kundernes behov og ønsker hele tiden udvikler sig, så udvikler Polestars services og løsninger sig også – og det er uden de typiske lange leveringstider, som kendetegner den traditionelle bilindustri.

Polestars videoapp kan anvendes, når bilen ikke er i bevægelse. Dog fortsætter appen med at afspille, når du begynder at køre, så du fortsat kan lytte til det, som du streamer. Data, der forbruges af appen, er inkluderet i bilens dataplan, hvilket betyder, at der ikke er ekstra omkostninger for ejeren af bilen

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (3211 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?