Videostreaming app til elbilen Polestar 2

Når der nu alligevel er en stor skærm i elbilen, så kan man jo lige så godt bruge den til at streame video på, ikke? Dog ikke mens du kører naturligvis

Polestar har udviklet sin egen videostreaming-app til Polestar 2. Beta-appen, som nu er tilgængelig på alle europæiske markeder, overfører webbaseret streaming-indhold fra forskellige udbydere direkte til bilens 11-tommer centerdisplay – hvilket er ideelt til underholdning, mens du holder parkeret eller oplader bilen.

Vi har lanceret den nye Polestar videoapp i betaform, så vores kunder allerede nu kan begynde at nyde fordelene ved videostreaming i bilen.

Vi vil modtage feedback, både god og dårlig, som vil være baseret på tusindvis af brugere, der vil hjælpe os med at udvikle og forfine appen yderligere. Vi vil løbende fortsætte med at tilføje kanaler til appen, da den er i stand til at integrere alle webbaserede streaminger, hvorfor vi ser, at appen har et enormt vækstpotentiale.

Thomas Ingenlath, CEO hos Polestar.

Appens indhold indkluderer nyhedstjenester og nationale tv-udsendelser, samt en videoafspilningsliste kurateret af Polestar. Appen indeholder feeds fra SVT i Sverige, TV2 i Norge samt GOPlay og RTBF i Belgien. Alle europæiske markeder modtager også feeds fra BBC Ideas, Al Jazeera English og Tysklands tagesschau. Yderligere feeds, der er specifikke for andre markeder, vil blive tilføjet løbende.

En af fordelene ved Android Automotive OS i Polestar 2 er, hvor let det er at innovere. Med strømlinede udviklings- og testmuligheder, gennem en online emulator, der er tilgængelig i Polestars udviklerportal og åben for enhver app-udvikler, kan Polestar lancere nye apps effektivt. Ligesom kundernes behov og ønsker hele tiden udvikler sig, så udvikler Polestars services og løsninger sig også – og det er uden de typiske lange leveringstider, som kendetegner den traditionelle bilindustri.

Polestars videoapp kan anvendes, når bilen ikke er i bevægelse. Dog fortsætter appen med at afspille, når du begynder at køre, så du fortsat kan lytte til det, som du streamer. Data, der forbruges af appen, er inkluderet i bilens dataplan, hvilket betyder, at der ikke er ekstra omkostninger for ejeren af bilen

Tjek priser på bredbånd

Tech-Test har indgået et samarbejde med Samlino så du kan tjekke bredbåndspriser og ikke mindst muligheder for bredbånd på din adresse.

Det er helt gratis og Samlino skal ikke bruge andet end din adresse for at levere priser til dig.

Når du har indtastet adressen i feltet herunder, bliver du sendt til Samlino, hvor du får vist resultatet, og hvor du kan indsætte flere filtre, hvis du har bestemte behov for dit bredbånd.

Kommentar til artiklen?