VIDEOTEST: DeLonghi La Specialista Maestro

Jeg har testet den nyeste espressomaskine fra DeLonghi, La Specialista Maestro, og den har formået at imponere mig gennem hele testen

Jeg er vild med god kaffe, ikke mindst alle de specielle former for mælkekaffe du kan fremstille – hvis du har de rigtige værktøjer til rådighed.

Den nyeste ‘fra bønne til kaffe’-maskine fra DeLonghi kan ikke alene lave lækker espresso, og skumme mælk, den kan også fremstille dine favoritkaffer, helt uden din indblanding, takket være den automatisk mælkeskummer der indbygget i maskinen.

Men samtidig kan du også vælge at bruge den med manuel mælkeskummer, og lave dine hele egne kaffer.

Herunder kan du se min gennemgang af maskinen, der har formået at imponere mig gennem hele testen.

Og når du har set videoen, så vil jeg rigtig gerne høre fra dig. Er der noget du mangler at høre om? Hvad bruger du til de livsvigtige kaffedråber? Ville du bruge en semi-automatisk espressomaskine som Maestro? Drop en kommentar og giv mig gerne et like.

Bedømmelse

Samlet vurdering 95%

DeLonghi La Specialista Maestro er en skøn espressomaskine. Kværnen kan indstilles meget præcist, og du kan selv justere hvor meget kaffe der skal doseres ned i portafiltret.

Når du først har justeret kaffemaskinen ind, så fremstiller den virkelig gode kaffedrikke, lige fra espresso til flat white. Den er let at betjene, den er let at rengøre og vedligeholde, og det er fedt at den har faste opskrifter.

Den automatiske mælkeskummer laver rigtig god mikroskum i mælken, og jeg kan godt lide at du ikke er tvunget til at bruge den. Du kan altid bruge den manuelle mælkeskummer.

Prisen er meget attraktiv, du får rigtig meget for pengene – og så er den faktisk ret flot at have stående.

Læs mere om DeLonghi La Specialista Maestro her.

Prisen ligger på omkring 12.000 kroner, alt efter hvor du køber den.

About Lars Bennetzen 3896 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.