VIDEOTEST: Osmo Pizza Co – fedt spil til børn

Sammen med min datter har jeg testet det nye spil, Pizza Co fra Osmo. Det er super sjovt og meget lærerigt - og Natacha var og er vild med det

Osmo Pizza Co er et spændende bekendtskab, for spillet er ikke bare et spil. Det lærer dine børn at tænke sig godt om. Der skal laves pizzaer, kunder skal betjenes godt, der skal regnes når der gives penge tilbage, og der skal være penge nok til at udvide og drive dit pizzaria.

Spillet er ikke specielt dyrt – du kan købe det for omkring 550 kroner – og det er let at bruge. Ikke mindst fordi sværhedsgraden kan indstilles så den passer til barnets niveau.

Det eneste jeg er skuffet over i spillet er oversættelserne. Når du skal give tilbage på en betaling skriver spillet “Skifte”… Det lyder som en – meget – dårlig Google Translate, og her skulle de have lagt lidt mere energi.

Der er flere af disse tåbelige oversættelsesfejl, og det trækker lidt ned. Men derudover er det altså et super smart og rigtig sjovt spil.

Videotest af Osmo Pizza Co.

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (3073 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hvis du ikke allerede får vores nyhedsbrev, har du her muligheden for at tilmelde dig.

Vi udsender 1 gang om ugen, så vi kommer ikke til at spamme din mailboks.

Vi holder dine data private, og deler dem ikke med tredjepart