Volvo og Polestar får nyeste Google-teknologi

Volvos SUV, Volvo EX90 og Polestar 3 får begge den helt nye HD-kortteknologi, der skal forbedre de teknologier der hjælper med til at hjælpe under kørslen

Googles nye HD-kortteknologi understøtter samtidig selvkørende funktioner til fremtidig biler, når den bliver tilgængelig og lovlig.

Volvo selv skriver at i deres EX90 arbejder lidar, kameraer og radarer sammen for at forstå bilens omgivelser og bidrager til en øget sikkerhed. De skriver videre at for yderligere at forbedre førerstøtte-teknologier på vej mod selvkørende biler i fremtiden, er der også behov for teknologi, som kan genkende omgivelserne – både umiddelbart foran bilen og på længere afstande.

Ifølge Polestar indeholder et HD-kort detaljer, som normalt ikke er tilgængelig i traditionelle navigationskort. Den detaljeringsgrad er nødvendig for bilens assisterede køreberegninger, der forbedrer bilens aflæsning og genkendelse af vejbanemarkeringer samt lokalisering af objekter så som vejskilte.

Endelig slutter Volvo af med at fortælle, at ved at kombinere data fra HD Maps med information indsamlet fra bilens udvendige sensorer, lidar fra Luminar og software udviklet af Zenseact, ønsker Volvo Cars at skabe en mere forudsigelig, tryg og behagelig køreoplevelse.

Tjek priser på bredbånd

Tech-Test har indgået et samarbejde med Samlino så du kan tjekke bredbåndspriser og ikke mindst muligheder for bredbånd på din adresse.

Det er helt gratis og Samlino skal ikke bruge andet end din adresse for at levere priser til dig.

Når du har indtastet adressen i feltet herunder, bliver du sendt til Samlino, hvor du får vist resultatet, og hvor du kan indsætte flere filtre, hvis du har bestemte behov for dit bredbånd.