ZenBook Duo 14 har plads til det hele og lidt til

Den nye laptop fra Asus kommer med to indbyggede skærme, så du har masser af mulighed for at bruge og se masser af forskellige programmer

ASUS har lige lanceret den nye ZenBook Duo 14 (UX482). En 14″ laptop med den spændende ScreenPad Plus, som  byder på mange af fordelene og funktionerne fra sidste års populære ZenBook Duo-serie. Den kommer med en nydesignet 12,6” ScreenPad Plus, der har fået en opvendt hældning på den sekundære skærm og en mindre formfaktor for optimal skærm og arbejdsplads, uanset om man arbejder hjemmefra eller fra kontoret.

Grafiske professionelle, Excel-eksperter og multitaskere der dagligt sidder med mange vinduer og applikationer åbne, er blot nogle få eksempler på indlysende brugere, der vil få glæde af muligheden med en ekstra skærm, når der pladsen derhjemme er trang eller de er borte fra deres multi-skærms arbejdsplads.

  • Hardware: 11. generations Intel Core i7-processor med Intel Iris Xe, NVIDIA GeForce MX450, 1 TB NVMe SSD, Thunderbolt 4 og 32 GB LPDDR4X RAM
  • Ny ScreenPad Plus med tilt: 12,6″ sekundær touchskærm ScreenPad Plus med automatisk tilt-mekanisme for mere plads, bedre synsvinkler og bedre ergonomi
  • Skærm til content creation: 14” lysstærk 400 nit Pantone-valideret touchskærm til professionel farvestyring og TÜV Rheinland-certificering for minimalt blåt lys
ZenBook Duo 14. Foto: Asus

Når det kommer til hardware og ydeevne, spiller ZenBook Duo 14 i liga med de langt større laptops. Denne lette lille sag, er en 16,9 mm tynd Intel Evo-verificeret bærbar, der drives af en 11. generation Intel Core i7-processor med tilhørende Intel Iris Xe-grafik, Nvidia GeForce MX450, 32 GB RAM og op til 17 timers batterilevetid. Den har en 1 TB PCIe 3.0 x4 NVMe SSD og hurtigopladning, som giver 60% kapacitet på mindre end en time. 

ZenBook Duo 14 er udstyret med de mest anvendte og nyeste højtydende porte, såsom den nye USB-C Thunderbolt 4, der understøtter Power Delivery, DisplayPort og 40 Gbps båndbredde, så du kan oprette forbindelse en ekstern 8K-skærm eller to 4K-skærme. ZenBook Duo 14 har også en HDMI-port i fuld størrelse samt WiFi 6, USB-A, 3,5 mm lyd/mikrofon og en MicroSD-kortlæser.

Både den 14” store Pantone-validerede touchskærm og ScreenPad Plus understøtter med den medfølgende ASUS Stylus-pen.

ZenBook Duo 14 er på markedet nu med en vejl pris på 16.999 kroner, og sælges hos Power, Proshop, Komplett og ASUS eStore.

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (3429 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?