Smartwatch kombineret med rigtige visere hitter på Kickstarter

Måske det første ægte hybride smartwatch, ZeTime, har allerede fået over 3 millioner dollars i støtte på Kickstarter

Det måtte jo komme – en blanding af et traditionelt ur og et smartwatch. Kombinationen består i, at uret er forsynet med rigtige visere, og en rund touch-skærm i farver. Uret kommer fra det schweiziske firma MyKronoz, og ligger i top 50 når det kommer til de mest støttede projekter på Kickstarter nogensinde, og det næstmest støttede projekt når det kommer til kropsnære produkter.

Nå ja – kampagnen på Kickstarter kører til d. 27. april, så du kan stadig nå at være med.

Det lyder måske ikke af noget særligt – at kombinere et smartwatch med fysiske visere. Men det har faktisk været en ret stor udfordring at få de to ting til at passe sammen. For at bore et hul i TFT-skærmen er ikke helt trivielt.

MyKronoz har derfor måttet udvikle deres helt egen teknologi for at kunne lave det hul som akslen til viserene skal gå igennem.

Men det giver pote, at de har lavet den udvikling. For det betyder, at du altid kan se, hvad klokken er, uden at tft-skærmen skal tændes. Det betyder igen, at du kan opleve op til 30 dages batterilevetid på en enkelt opladning, ja tak – endelig.

Nu tænker du sikkert, at så skal du til at stille uret ved sommer/vintertid og når du rejser på tværs af tidszoner. Men næ nej. Uret er faktisk så smart, at det automatisk stiller sig på den rigtige tid. Og ydermere er uret konstrueret sådan, at når du skal se noget på skærmen, så stiller de sig i en position, så de ikke dækker noget på skærmbilledet, se det er da smart.

Vi glæder os meget til det ur kommer på gaden i starten af september, og indtil da så smutter vi lige forbi Kickstarter og sender et par dollars i deres retning.

Du kan læse mere om uret her.

Og se en video om ZeTime her.

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (2228 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?