10 sikkerheds-apps du bør have til iPhone 7

Med fremkomsten af den nye iPhone, er der også kommet en let måde at overføre personlige data på. For alle deres passwords, webhistorie, informationer udvekslet på messenger apps og andre data overføres fra den gamle enhed til den nye

Der er ingen tvivl om, at det er smart at data så let overføres til en ny iPhone, men det er også et meget attraktivt område for hackere gå efter, for det er næsten et tag-selv-bord for dem af informationer, ikke mindst private informationer om kreditkort, passwords og meget mere.

Derfor har NordVPN lavet en oversigt over 10 apps du bør have på din nye iPhone, for at gøre den mere sikker.

Sikre messenger apps: En god løsning til sikker kommunikation på en smartphone er Tor Messenger, der sikrer at dine samtaler bliver holdt private, ved at sende dem krypteret over Tor-netværket. Signal er en krypteret messenger og opkalds app, der giver end-to-end kryptering af alle dine samtaler, også sms’er. Den kan endda detektere om modtageren bruger Signal, og invitere dem til at bruge programmet så samtalen holdes privat.

Apps til kodeord: Det bedste råd er stadig at du skal skifte passwords for at være sikker online, men det kræver også at du bruger unikke passwords til alle de steder du bruger logins. En app som 1Password for Teams gør det muligt for et helt team at logge ind med kun et enkelt password, og alle data er krypteret før nogen information forlader enheden. Et andet produkt er 1PassWord for Families, hvor du kan dele passwords inden for familien.

Internet krypteringsapps: Hvis du virkelig vil holde din online aktivitet privat, så bør du anskaffe dig en VPN til din mobil. Den skaber en sikker tunnel, der automatisk krypterer alle data til og fra enheden. NordVPN har faktisk udviklet en ny app til iPhone, NordVPN, der blandt andet krypterer alt Internettrafik og derved gør forbindelsen sikker.

Email sikkerhedsapps: Mange sender følsomme informationer ud via mail, og derfor kan det være en god ide med en kryptering af mails. Her kan Mynigma bruges, den opretter automatisk en end-to-end-kryptering af alt mailkommunikation. Så er der også ZeroEmail App’en, der selv lærer dig at kende, og organiserer inboksen efter relevans eller vigtighed.

iPhone datasikkerheds apps: Keeply er en app der burde være til spioner. Den benytter brugerens private øjeblikke, så som pins, kort, noter, photos og video. Samtidig sikrer Keeply, at ingen data forlader mobilen.

Lås til Parrede enheder: En rigtig smart app er LockItUp, der gør at du kan låse din pc eller Mac fra alle steder i verden med din iPhone – så længer du altså har internetadgang.

En anden app der minder om den er Knock 2.0, og med den kan du låse din Mac ved bare at tappe på den to gange.

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (2689 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hvis du ikke allerede får vores nyhedsbrev, har du her muligheden for at tilmelde dig.

Vi udsender 1 gang om ugen, så vi kommer ikke til at spamme din mailboks.

Vi holder dine data private, og deler dem ikke med tredjepart