Creative lover bedre kontrol i nyt trådløst headset

Det nye headset har fået navnet Sensemore Air, et helt trådløst headset, der lover fuld kontrol over lyden og at du kan høre mere af den omgivende lyd - uden at gå glip af lydkvalitet

Creative Sensemore Air. Foto: Creative

Lydspecialisten Creative er nu klar med en ny teknologi, Sensemore, der lover at løse nogle af de problemer man oplever med in-ear-headsets – fx. at du skal tage headsettet ud for at snakke med nogen.

Creative selv skriver, at det så ikke længere er et problem, eller nødvendigt, med deres nye headset, Sensemore Air, der skulle give dig fuld kontrol over, hvor meget du hører af omgivelserne.

Producenten hævder at Sensemore Mode er fem gange mere effektiv end Ambient Mode, så brugerne skulle kunne høre mere af, hvad andre siger og hvad der i øvrigt sker omkring dem. Det sker ved at Sensemore-teknologien opfanger og forstærker de lyde der er omkring brugeren.

Samtidig kommer Creative med en ret flot påstand – nemlig at den teknologi kan hjælpe folk med nedsat hørelse, når ørepropperne sættes på høj styrke.

Headsettet kommer også med aktiv støjreduktion, og Ambient Mode, og brugerne kan vælge blandt de tre tilstande i den tilhørende app.

Creative lover også, at de har gjort etuiet mindre end deres tidligere produkter, hvilket lyder godt – de har tidligere været relativ store.

Når det kommer til batteri, så skulle der være 10 timers brug i selve headsettet, og yderligere 25 timer i etuiet. Headsettet kan lades op til 2 timers brug på små 10 minutter, og selve etuiet kan oplades med en trådløs oplader – hvis den understøtter Qi-teknologien, hvilket det fleste gør i dag.

På teknologisiden er Sensemore Air drevet af 6mm biocellulosedrivere – hvad det så end betyder, og er IPX5-certificerede og svedresistente. Headsettet er udstyret med 4 mikroner, hvor af 2 bruges til filtrering af baggrundsstøj i ANC-tilstand og 2 til stemmeregistrering under telefonsamtaler.

Headsettet har en pris på omkring 750 kroner, alt efter hvor du køber det.

Tjek priser på bredbånd

Tech-Test har indgået et samarbejde med Samlino så du kan tjekke bredbåndspriser og ikke mindst muligheder for bredbånd på din adresse.

Det er helt gratis og Samlino skal ikke bruge andet end din adresse for at levere priser til dig.

Når du har indtastet adressen i feltet herunder, bliver du sendt til Samlino, hvor du får vist resultatet, og hvor du kan indsætte flere filtre, hvis du har bestemte behov for dit bredbånd.