Dansk telekæde stopper salget af Huawei

Huawei-krisen rykker får nu også direkte danske konsekvenser. Telekæden KLC Erhverv stopper nu salget af alle Huawei smartphones

Huawei P30 Pro. Foto: Huawei

Årsagen til at KLC Erhverv nu stopper salget af Huawei-modeller er den usikkerhed der er i øjeblikket omkring Huawei og Google. KLC Erhverv mener ikke at det er holdbart at sælge flere smartphones eller tablets med Android-styresystemet, når fremtiden for dem er så usikker.

I en pressemeddelelse siger Mikkel Dodt Fregerslev, bestyrelsesformand i KLC Erhver-kæden:

”Måske stormen lægger sig, men som situationen er i disse dage, risikerer vi at tage kunderne som gidsler i et internationalt magtspil. Og det skal ingen af vores kunder stå model til.”

Og det er ikke fordi KLC Erhverv ikke har solgt Huawei-modeller. Faktisk så er fortæller KLC Erhverv, at Huawei-modellerne er blandt de fem mest solgte brands til de ca. 1.700 virksomheder, der til dagligt benytter telefoni fra kæden.

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (2966 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hvis du ikke allerede får vores nyhedsbrev, har du her muligheden for at tilmelde dig.

Vi udsender 1 gang om ugen, så vi kommer ikke til at spamme din mailboks.

Vi holder dine data private, og deler dem ikke med tredjepart