Modulær strømforsyning lige til at tage med

EcoFlow Powerkit lover at gøre det let at have en vedvarende og selvforsynende energikilde der altid er lige ved hånden

EcoFlow står bag en række nye strømforsyningsløsninger, der både skulle være vedvarende og transportabel. De har lige lanceret deres EcoFlow Powerkit der er rettet mod mobile hjem, såsom autocampere eller til hytter og sommerhuse, der ikke får strøm fra elnettet. Sidstnævnte finders der dog næppe ret mange af i Danmark længere. Men måske et par kolonihavehuse?

EcoFlow Powerkit skulle være let at sætte op og tilpasse den måde det skal bruges på i den enkelte situation. Samtidig lover EcoFlow at det modulære design skulle betyde, at Powerkit kan tilpasses så det fungerer på masser af forskellige måder.

EcoFlow Powerkit kommer med to basis-moduler: EcoFlow Power Hub, som fungerer som en central samlingsenhed for al input og output, samt EcoFlow 2K/5KWh LFP-batterier. Det er muligt at tilslutte op til tre LFP-batterier, så et mobilt hjem eller hytte uden for elnettet kan få op imod 14-18 timers strøm – alene på batterierne.

Derudover er det muligt at tilslutte tre forskellige typer transportable solceller, hvor brugere kan opnå op imod 4800W strømtilførsel via solenergi, hvilket kan lade 15KWh op på blot tre timer – perfekt, hvis du vil være helt off-grid og uafhængig af påvirkninger på energinetværket udefra. 

Den lette installation samt rigeligt af tilslutningsmuligheder gør det let at bruge EcoFlow Powerkit i et hav af scenarier. EcoFlow Powerkit kan oplades via seks forskellige strømkilder, herunder solceller: EcoFlow Smart Generator, vandkraft, elnettet, vekselstrømsgeneratorer samt traditionelle generatorer.

EcoFlow Powerkit kan erstatte eksisterende 12V-systemer med sit indbyggede step-down DC-DC-modul.

EcoFlow Powerkit benytter sig at et 48V-system, sammenlignet med de mere gængse 12V-systemer. For brugeren betyder det langt lavere elektrisk ladning igennem kablerne og dermed et højere sikkerhedsniveau og energieffektivitet.

Powerkit Hub-modulet kan byde på et maksimum på 3600W output og kan dermed trække selv strømhungrende enheder som aircondition-anlæg, vandvarmere og hårtørrere.

EcoFlow Powerkit kommer i tre forskellige pakker: Get Set Kit med det mest nødvendige; EcoFlow PowerHub samt LFP-batterier, EcoFlow Premium Kit indeholder det samme som Get Set, men tilføjer AC/DC Smart Distribution Panel til bedre kontrol på energifordelingen, og Ultimate Kit er den samlede pakke med Power Kit Console og EcoFlow Smart Generator.

About Lars Bennetzen 4199 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.