Nyt alsidigt in-ear-headset fra Bang & Olufsen

Beoplay EX er det nyeste helt trådløse in-ear-headset fra Bang & Olufsen, og den danske producent lover at det er deres mest dynamiske af slagsen til dato

Beoplay EX. Foto: Bang & Olufsen

Det nye headset har fået en markant designopgradering, er vand- og svedresistent, og så skulle det have fået tunet lyden op, fået bedre aktiv støjreducering og en mere komfortabel pasform.

Den danske lydproducent lover at Beoplay EX er designet til at være en del af brugernes hverdag, og et der kan bruges til både træning og fritid. Bang & Olufsen skriver selv i deres pressemeddelelse, at det er designet til at til fuld koncentration med ANC og høj opkaldskvalitet til onlinemøder, på farten og med de seneste nyheder i ørerne.

Beoplay EX. Foto: Bang & Olufsen

Beoplay EX har, udover den adaptive aktive støjreduktion, op til 8 timers spilletid, og yderligere 20 timer i etuiet. Det er certificeret IP57, hvilket gør det vand- og svedresistent – så ikke noget med at tage det på svømmeturen, ok? – og så understøtter det Bluetooth 5,2.

Headsettet har indbygget seks mikrofoner, der skal sikre en høj opkaldskvalitet, det har multipoint-forbindelse, så du kan forbinde headsettet til to enheder på samme tid.

Etuiet er fremstillet i aluminium i praktisk lommestørrelse, og det er den danske designer, Thomas Bentzen, der står bag det spændende design.

Headsettet kommer på gaden i slutning af maj, og får en pris på 2.999 kroner – alt efter, hvor du køber det.

About Lars Bennetzen 4130 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?