VIDEO PREVIEW: Tre spændende headsets er landet

Vær med på første række når jeg pakker tre nye headsets ud, og giver dem en kort gennemgang. De tre headsets er: Jabra Evolve 2 85, Sennhesier Momentum 3 Wireless og Jabra Elite 45h

Det er tre meget forskellige headsets jeg har fået fat på. Og dette er da heller ikke en test, og da slet ikke en sammenlignende test.

Men det er et første kig på dem, og du kan være med på første række.

Herunder finder du fire forskellige videoer. Den ene indeholder det hele – altså en gennemgang af alle tre headsets. De tre andre er rettet mod hvert sit headset. Så du kan selv vælge om du vil se dem alle, eller bare et af dem.

Jeg hører også meget gerne dine kommentarer, og dem kan du smide i kommentarfeltet, på Facebook eller Youtube.

Jeg vil også rigtig gerne høre om du vil have flere af disse “første kig” videoer. Så drop mig endelig en besked.

Denne video indeholder gennemgang af alle tre headsets.
Denne video er en gennemgang af Jabra Evolve 2 85.
Denne video er en gennemgang af Sennheiser Momentum 3 Wireless.
Denne video er en gennemgang af Jabra Elite 45h.

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (3335 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?