Nyt smartwatch med masser af spændende funktioner

Det nye ur fra Mobvoi skulle være holdbart og med masser af funktioner til sportsfolket

Ticwatch Pro 3 Ultra GPS. Foto: Mobvoi

Det er ikke meget vi har set til smarte ure fra Mobvoi i Danmark, men nu lancerer de deres nyeste smartwatch, TicWatch Pro 3 Ultra GPS, som lover at være robust i militær kvalitet, samt med en høj ydeevne.

Uret er designet til både den almindelige bruger og dem der gerne vil have deres notifikationer med på farten når de motionerer.

TicWatch Pro 3 Ultra GPS. Foto: Mobvoi

Uret er basret på Qualcomms Snapdragon Wear 4100 processor og Mobvois eget dobbelt-processorystem, der lover at åbne apps hurtigt og som lover hurtig respons og lavt batteriforbrug.

Mobvoi oplyser i pressemeddelelsnem, at uret har en række funktioner til at overvåge brugernes sundhed, herunder daglige pulsmålinger, registrering af uregelmæssige hjerteslag eller atrieflimren, så der kommer en advarsel, hvis hjerterytmen f.eks. er uregelmæssig.

Samtidig skulle uret vurdere din mentale træthed og energiniveau, og alt serveres for brugeren på uret eller i den medfølgende app på både Android og iOS-enheder.

Det har indbygget 20 træningstilstande til dem der gerne vil holde styr på deres træningsaktivitet, og du kan få statistikker både i realtid og på app’en.

Uret er på markedet nu og prisen ligger på omkring 2.600 kroner.

About Lars Bennetzen 3824 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?