Plantronics Elara integrerer din mobil i ny telefon-station

Endelig en god undskyldning for at droppe fastnettelefonen til fordel for en fed arbejdsmobil, selv om du sidder på kontor

Plantronics er kendt for at lave lyd-produkter til private og professionelle, og de har en masse produkter rettet mod kontorfolket. De har netop annonceret et nyt produkt, der gør arbejdsmobilen til det centrale værktøj i en ny telefon-station, der er integreret med Microsoft Team. I stedet for at sidde med en fastnet-telefon, skal medarbejderen her koble sin arbejdsmobil på Elara telefon-stationen.

Som en fastnettelefon

Plantronics Elara gør det muligt at bruge mobiltelefonen præcis som sin fastnettelefon, som kan bruges med headset, med røret i hånden eller på medhør. Mobiltelefon-stationen modtager Microsoft Team-beskeder og Plantronics lover, at brugerne vil få en problemfri Microsoft Teams-oplevelse via one-touch eller stemmeaktivering. For at betjene Plantonics Elara skal du blot sætte din mobiltelefon på stationen. Den trådløse oplader sikrer, at du ikke løber tør for batteri, og samtidig slipper du for netværkskabler. Det kræver altså ingen fumleri med kabler, hvilket også gør det nemt at tage mobilen med i en fart. Plantronics Elara 60-serien giver brugeren fleksibilitet til at designe mobilstationen ud fra sine egne præferencer. Ud over indbygget one-touch Microsoft Teams-integration, indbygget tastatur, konference opkald, praktisk headset-integration og mulighed for at bruge iOS- eller Android-smartphones, søger den indbyggede trådløs oplader for, at man aldrig løber tør for strøm. Telefon-stationen har et tastatur, trådløs oplader, oplader til headset og en LCD-farveskærm, som kan vise opladningsstatus, tilsluttede enheder, opkalds-status og andre brugerdefinerbare indstillinger. Plantronics Elara 60 serien kommer i handlen i 2019, men Plantronics har ikke løftet sløret for prisen endnu. Se mere om hos Plantronics.

Del artiklen på

Kommentar til artiklen?