Rindende vand i kommende biler

Ford arbejder hårdt på at fremstille biler med frisk rindende vand indbygget

Det lyder umiddelbart som en enkelt ide. Man kan jo bare sætte et par store vandbeholdere ind i bilen, ikke?

Svaret er naturligvis, at det kunne man sagtens. Men det er nu ikke sådan at ingeniørerne hos Ford har tænkt sig at løse opgaven. Næ det arbejder på et system, hvor de kondensvand som blandt andet bilens indbyggede air condition-system producerer.

Vandhanen bliver placeret i mellem de to forsæder, og derved har alle i bilen adgang til frisk vand. Præcist hvor meget vand systemet vil kunne producere vides endnu ikke, ej heller om det kræver at ac-anlægget kører eller hvor længe det er om at udvinde et glas vand.

Men spændende er det, og det er en spændende ide at kunne genindvinde vand der ellers bare ville dryppe ned på vejen når man kører.

About Lars Bennetzen 4202 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?