Tech-Test News uge 40

Nye produkter, spændende test og et kig bag kulissen i sikkerhedsbranchen er noget af det jeg har med i denne uges tech-nyheder

Så ligger ugens tech-nyheder klar til dig.

Denne udsendelse indeholder nogle spændende produktlanceringer, to spændende test og en meget interessant snak med Leif Jensen, nordisk salgs- og marketingsdirektør for ESET. Vi snakker om, hvorfor det tager så længe fra en sårbarhed i et program bliver opdaget, til offentligheden bliver informeret om den.

Tech-Test News uge 40

Herunder er der link til snakken med Leif Jensen, hvis du vil gense den, og links til de to test jeg bringer i denne udsendelse.

Rigtig god weekend

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (2895 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hvis du ikke allerede får vores nyhedsbrev, har du her muligheden for at tilmelde dig.

Vi udsender 1 gang om ugen, så vi kommer ikke til at spamme din mailboks.

Vi holder dine data private, og deler dem ikke med tredjepart