Tech-Test News uge 40

Nye produkter, spændende test og et kig bag kulissen i sikkerhedsbranchen er noget af det jeg har med i denne uges tech-nyheder

Så ligger ugens tech-nyheder klar til dig.

Denne udsendelse indeholder nogle spændende produktlanceringer, to spændende test og en meget interessant snak med Leif Jensen, nordisk salgs- og marketingsdirektør for ESET. Vi snakker om, hvorfor det tager så længe fra en sårbarhed i et program bliver opdaget, til offentligheden bliver informeret om den.

Tech-Test News uge 40

Herunder er der link til snakken med Leif Jensen, hvis du vil gense den, og links til de to test jeg bringer i denne udsendelse.

Rigtig god weekend

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (3611 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?