TT0017: Hvad er AI?

Ved du hvad AI er? Kender du forskellen på AI og Machine Learning? Tror du at AI vil udvikle sig og blive til en Skynet? Lyt med til mit interview med Matti Aksela Vice President, Artificial Intelligence F-Secure og bliv meget klogere

Begrebet AI bliver brugt af snart alle. Der er AI i min smartphone, der er AI i min bil og i mit antivirusprogram. Og hvem kan sige, hvor AI vil være at finde fremover?

Jeg har snakket med Matti Aksela, Vice President, Artificial Intelligence hos F-Secure for at finde ud af, hvad AI faktisk er, og ikke mindst hvordan det bruges i vores antivirusprodukter.

Lyt med her for at lære meget mere om AI, om vi skal frygte at AI udvikler sig til et intelligent stykke software der vil overtage jorden og ødelægge menneskerne på den, og om, hvad forskellen på AI og Machine Learning er.

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (3211 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?