Gør dine Arlo overvågningskameraer intelligente

Det er en ny abonnementstjeneste, Arlo Smart, der gør at dine Arlo overvågningskameraer smarte, og som lader dem lære ansigter og objekter at kende

Det kan være lidt irriterende at få alarmer når konen, manden, kæresten eller børnene kommer hjem, bare fordi Arlo-appen kun er installeret på din egen mobil. Men det er der nu råd for, for Alro Smart-abonnementstjenesten åbner op for at dine overvågningskameraer kan lære at kende forskel på de ting der dukker op i kameraets søgefelt.

Samtidig så opbevares alle dine videoer nu i op til 60 dage, så du har masser af tid til at kigge dem igennem.

“Med Arlo Smart-abonnementerne kan brugerne nøjes med at få de advarsler, der har betydning for dem. Arlo-kameraerne kan via avancerede algoritmer lære at skelne mellem, hvad der bevæger sig, og med Cloud-aktivitetszoner kan man definere, i hvilke områder af billedet der skal holdes øje med bevægelse, så antallet af falske alarmer minimeres” skriver Rickard Stenius, Country Manager for Arlo i Norden i en pressemeddelelse.

Med Arlo Smart kan du hurtigt få vist, hvad Arlo-kameraerne ser, uden at skulle låse din smartphone op og starte appen først. Når funktionaliteten i Arlo Smart udvides senere på året, kan du tilpasse advarslerne efter hvem eller hvad, der registreres af Arlo-kameraerne. På den måde bliver du kun advaret om det, du behøver – uanset om det er pakkeposten, biler der kører ind i indkørslen, eller naboens kat der går gennem haven. Kort sagt, større kontrol og mere relevans.

Men intet er gratis, og Arlo har helt klart lært af Nest, når det kommer til prissætning og -modeller.

For hvis du vil købe den mest skrabede model af Arlo Smart, så skal du betale 20 kroner pr. kamera pr. måned, hvilket hurtigt kan løbe op. Eller du kan købe deres Elite-abonnement, der så dækker 20 Arlo-kameraer, og som koster 99 kr. pr. måned. Det gør det pludselig ret dyrt at have et Arlo kamera, og jeg er skal helt sikkert ikke udstyre mine tre Arlo-kameraer med Arlo Smart – så lever jeg hellere med et par alarmer for meget.

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (2692 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hvis du ikke allerede får vores nyhedsbrev, har du her muligheden for at tilmelde dig.

Vi udsender 1 gang om ugen, så vi kommer ikke til at spamme din mailboks.

Vi holder dine data private, og deler dem ikke med tredjepart