Integreret infotainment system til XPENG-biler

Det varer ikke længe inden XPENG-elbilerne kan kører ud på det danske marked, og nu har producenten lanceret hvilket infotainment-system der følger med bilerne

Foto: XPENG

Det bliver ACCESS Twine4Car in-vehicle infotainmentsystemet der skal levere apps, spil og streamingtjeneste til XPENGs biler. Systemet er allerede integreret i P7, der, ifølge XPENG, bliver leveret til de første danske kunder i slutningen af juni.

Twine4Car-platformen gør det muligt for OEM’er at levere underholdningstjenester fra velkendte brands, og deres app-store skulle indeholde nogle af de meste populære sociale og produktivitets-apps. Det skulle gøre det muligt for såvel fører som passagerer at arbejde og spille, mens de er parkeret eller lader bilen altså.

ACCESS forsyner også XPENG med en ny spilportal, der inkluderer konsolspil med nyeste streaming-teknologi, der skulle gøre det muligt for brugere at spille selv med lavhastighedsforbindelser.

Twine4Car’s funktioner omfatter:

  • Twine app store: En integreret app store gør det muligt for XPENG at tilbyde et bredt udvalg af apps til både fører og passagerer på deres egen in-car platform.
  • Native Android App Support: Giver mulighed for problemfrit at integrere native apps, hvilket skaber en særlig brugeroplevelse via brugerfladen.
  • Sync Play: Gør det muligt for flere enheder at synkronisere afspilning, så passagerer kan nyde indhold på skærmen foran dem på samme tid som andre i bilen. 
  • Parental/Remote Control: Sammen med indholdsrelateret kontrol fra enhver skærm i bilen, kan Twine4Car sætte forældre til at styre typen og længden af indhold, deres børn kan se.
About Lars Bennetzen 4199 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.