MINITEST: Polestar 2 – super spændende elbil

Snart ser vi en ny elbil på de danske gader, og jeg har haft mulighed for at testkøre den

Polestar 2. Foto: Polestar

Polestar 2 er navnet på en ny elbil der er på vej til det danske marked. Bilien er svensk og vil rigtig gerne være en Tesla-killer.

Jeg har prøvekørt bilen, og er faktisk ret begejstret for den. Den er virkelig komfortabel og der er gjort meget ud af luksusmomentet i den, hvilket blandt andet mærkes ved superlækre sæder, god plads og højt til loftet – der forresten er et soltag med et UV-filter der både lukker masser af lys ind, og som også fjerner solens skadelige stråler.

Bilen er baseret på Android, og det betyder at du kan downloade en masse kørevenlige apps, og styre hvis du allerede har en Google-konto, så kan du indstille navigation og playlister hjemmefra inden du bevæger dig ud i bilen.

Selvom dette er en minitest, så kan ikke give bilen karakter, for jeg har kun kørt i den en enkelt dag. Polestar 2 skal dog have masser af roser. For den er superlækker, har et godt optræk, ligger godt på vejen, og har en masse fede sikkerhedsfunktioner, som blandt andet sikrer at du ikke kører ind i andre biler, som holder dig på vejen og som stopper bilen, hvis du fx slipper rettet for længe eller er ved at falde i søvn.

Det eneste er, at prisen er høj – omkring 450.000 kroner i introduktionsperioden – en høj pris – og så er der tillægspakkerne, så den bil jeg kørte i, stod nok i et sted mellem 500.000 og 550.000 kroner. Er den pengene værd? Sell – for mig er det for høj en pris, men det er muligvis bare mig.

Her kan du se min video om bilen, og selvom den er dyr, så er den faktisk fed at køre i.

Minitest af Polestar 2, den nye elbil i Danmark.

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (3424 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?