NIO klar med ny elektrisk sedan

NIO af holder et event i dag, hvor deres mellemstore elektriske sedan ET5 lanceres i Danmark - løftet er en økonomisk højteknologisk elbil, der kombinerer innovation og sofistikeret design

NIO ET5. Foto: NIO

Under overskriften “Ignite the senses”, bringer NIO den nye mellemstore sporty elektriske sedan NIO ET5 til Europa. NIO selv mener at ET5 er en kombination af superbil og design, der fås i ni udvendige farver inspireret af himlen, og seks indvendige farver i jord og natur nuancer.

Vi har store forventninger til NIO ET5 og vi har virkelig glædet os til at kunne præsentere denne elektriske sedan. Det er en bil, der kommer i en naturlig forlængelse af vores store flagskibs sedan ET7 og SUV EL7, og som er kompromisløs med NIO’s premium egenskaber. Jeg har set frem til, at danskerne kan opleve bilens egenskaber, der reflekterer både superbil og sporty æstetisk design, samtidig med, at den har NIO’s højteknologiske og intelligente elbils DNA.

Marius Haylor, General manager for NIO Danmark

OM ET5

ET5 skulle være udstyret med højtydende autonome køresensorer, og samtidig have et rent og strømlinet design. Interiøret i ET5 skulle være af bæredygtigt Clean+, der er fremstillet af genanvendte PET-flasker.

NIO ET5. Foto: NIO

PanoCinema er det panoramiske og digitale cockpit på ET5. 12,8-tommer AMOLED-centerskærm og 10,2-tommer HDR-instrumentpanel booster billedernes livlighed.

ET5 kan accelerere fra 0 til 100 km/t på blot 4 sekunder. Bilen har 4-stemplet fixed kalibre med aluminiumsstøbning, som er udviklet internt, og giver ET5 en bremselængde fra 100 km/t til et fuldstændigt stop på kun 33,8 meter. Luftmodstandskoefficienten er nede på 0,24 og med den nye generation af højeffektive elektrisk drivlinje med SiC power-modulet, når ET5’s WLTP-rækkevidde op til 456 km med 75 kWh standard batteri og op til 590 km med 100 kWh Long Range batteri.

Konstrueret til at opfylde de femstjernede Euro NCAP-standarder, har ET5 en ultrahøjstyrke stål-aluminium hybridt karosseri med en torsionsstivhed på op til 34.000 Nm/deg. Bilen har et ultralavt tyngdepunkt på 482,6 mm og en ultrabred sporvidde på 1.685 mm og opnår en rollover-resistance rating på 1,7 over NHTSA’s femstjernede kriterier.

Som en ekstra service, tilbyder NIO lige nu gratis Power Swap (batteriskifte), indtil udgangen af 2023.

Tjek priser på bredbånd

Tech-Test har indgået et samarbejde med Samlino så du kan tjekke bredbåndspriser og ikke mindst muligheder for bredbånd på din adresse.

Det er helt gratis og Samlino skal ikke bruge andet end din adresse for at levere priser til dig.

Når du har indtastet adressen i feltet herunder, bliver du sendt til Samlino, hvor du får vist resultatet, og hvor du kan indsætte flere filtre, hvis du har bestemte behov for dit bredbånd.