Polestar 2 lanceres nu i Danmark

Den spændende elektriske bil Polestar 2 kan nu reserveres i Danmark på Polestar.com til en vejledende pris på 449.000 kr

Det svenske bil brand Polestar, der sælger elektriske biler, er nu klar til at tage næste skridt på sin ekspansionsrejse. Polestar lancerer den innovative bil Polestar 2 for første gang i Danmark efter at have etableret sig på ti globale markeder, heraf syv i Europa.

At være et nyt brand på det danske marked er selvfølgelig en spændende mulighed, men det er også utroligt motiverende at repræsentere et mærke, der har ambition om at være førende i bilbranchens skift til mere bæredygtige løsninger. Jeg blev tiltrukket af Polestar for deres dybtfølte ønske om at stå for innovation i bilindustrien.

Henrik Bang, Polestar Danmark

Det er allerede muligt, at reservere Polestar 2 i Danmark via Polestar.com, mens ordrebøgerne officielt åbner i september. Ligeledes er det også muligt for kunderne at booke prøvekørsler, som starter i maj.

Mens vi etablerer den lokale Polestar-organisation, vil fokus være, at sikre vores fremtidige kunder fra starten, får en fantastisk oplevelse med Polestar. Dette vil allerede nu være muligt gennem vores servicenetværk, der består af en række Volvo-forhandlere i Danmark.

Det er en kæmpe fordel at Volvo Cars er vores grundlæggende moderselskab. Det gør, at vi fra starten kan tage os godt af vores kunder med et etableret og højt specialiseret servicenetværk.

Henrik Bang

Polestar Space

I anden halvdel af 2021 åbner Danmarks første Polestar Space i København. Polestar Spaces er et skræddersyet detailmiljøer, hvor kunderne kan interagere fysisk med brandet og mødes med Polestar-specialister for at udforske bilen mere detaljeret, herunder at prøvekøre bilen.

Alle køb gennemføres online på Polestar.com direkte med Polestar. Købsprocessen og prisen er den samme for alle, uanset om kunden besøger Polestar Space eller bestiller online.

Polestar 2

Polestar 2 tilbyder et avanceret design og en unik køreoplevelse. Den 100% elektriske bil hører til i det kompakte segment, og inkluderer fuldt udstyrsniveau, højtydende elektrisk drivline, et vegansk interiør og bæredygtig udførelse af materialer.

Polestar 2 blev lanceret internationalt i 2020, og har fået en flot modtagelse af kunder, fans og verdenspressen i løbet af de første otte måneder, den har været på markedet. Polestar 2 har i sin korte tid allerede modtaget anerkendelser som “Årets bil” i Norge og Schweiz, “Årets produktinnovation” i Storbritanniens Edie Awards, og det eftertragtede Golden Steering Wheel i Tyskland.

Polestart 2. Foto: Polestar

Polestar 2 er vores første fuldt elektriske bil og første volumenmodel. Alt ved den er designet og konstrueret med passion og dedikation. Som et elektrisk performance-brand, og gennem den kommende lancering af en portefølje af fuldt elektriske biler, er vi fast besluttet på at tackle skiftet mod bæredygtig elektrisk mobilitet med avancerede produkter af høj kvalitet, der er sjove at køre i.

Thomas Ingenlath, CEO hos Polestar

Bilen lanceres i Danmark i 2021 med højt specificeret udstyr og avanceret elektrisk drivline, samt fuldt konfigureret, der efterlader enkelte muligheder for tilkøb af ekstraudstyr. Prisen ved lanceringen er 449.000 kr.

Polestar 2 har to elektriske motorer med en samlet effekt på 300 kW (408 hk) og 660 Nm og en batterikapacitet på 78 kWh med en WLTP-certificeret rækkevidde på 470 km. Den er baseret på Volvo Car Groups tilpasningsdygtige Compact Modular Architecture-platform (CMA).

Det dynamiske standardchassis kan forbedres med en Performance Pack (ekstraudstyr), der forbedrer køredynamikken med manuelt justerbare Öhlins DFV-dæmpere, Brembo-bremser og unikke 20″ hjul. Polestars gyldne signatursikkerhedsseler, bremsekalibre og ventilkapper fuldender det visuelle.

Polestar 2 er den første bil i verden med Google’s nye software, der er designet specifikt til bilindustrien. Android Automotive OS giver et solidt og fleksibelt digitalt miljø, hvor apps og køretøjsfunktioner kan arbejde sammen. Dette inkluderer: Google Assistent, Google Maps med support til elbiler og Google Play Butik. Samtidig med giver den naturlige stemmestyring og en 11-tommers berøringsskærm den nye grænseflade liv.

Polestar har en smart, omfattende og praktisk tilgang til opladning, som fortsætter med at forbedre sig over tid. I øjeblikket giver et partnerskab med Plugsurfing Polestar 2-ejere adgang til over 200.000 offentlige opladningspunkter i Europa (1.000 i Danmark) med en enkelt adgangs- og betalingsmetode. Med en tilsluttet digital løsning tilgængelig både i bilen og på mobilenheder arbejder Polestar på andre strategiske samarbejder med det mål at give Polestar 2-ejere nem og problemfri adgang til verdens største offentlige opladningsnetværk.

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (3134 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?