Nu kan billedrammen spille musik

Nu er Samsung på vej med en billedramme der kan også kan fungere som højttaler

Music Frame. Foto: Samsung

Den elektroniske billedramme er ikke for alvor blevet en succes i det meste af verden. Så nu forsøger Samsung at gøre en analog billedramme med indbygget højttalere populær i stedet.

Navnet er Music Frame, og i modsætning til deres produkt, The Frame, så er Music Frame helt analog, det vil sige at du sætter et fysisk billede ind i rammen. Så du får altså ikke en billedramme der hele tiden skifter motiv, men i stedet en højttaler der kan pynte lidt mere i huset.

Samsung fortæller i en pressemeddelelse at højttaleren her og nu kommer i sort, men at den senere skulle dukke op med hvide rammer også – rammer der kan skiftes ud.

Music Frame kommer både med mulighed for at blive fastgjort på væggen og der er også et stativ så den kan stå på et bord. Samtidig er Music Frame i stand til at koble sig sammen med flere Music Frames, så du kan spille musik i flere rum i huset.

Højttaleren har en dobbelt 3-vægshøjttaler og en waveguide der skulle få musikken til at brede sig godt ud i rummet. Den har også funktionen SpaceFit Sound Pro, der er en funktion der skulle hjælpe med at finjustere lyden efter akustikken.

Endelig understøtter Music Frame Dolby Atmos, og kan – ikke overraskende – fungere sammen med Samsungs tv.

About Lars Bennetzen 3881 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.